Outfit of the day | Raincoat

DSC_0514

   

Hehee,

Omdat het in ons kikkerlandje nogal vaak regent, kocht ik laatst een regenjas. Vandaag combineer ik deze in een outfit look! Lees meer…

Ik was al een wat langere tijd opzoek naar een ‘leuke’ regenjas, alleen die waren allemaal erg duur. Totdat ik deze donkerblauwe tegenkwam. Deze regenjas is een wat langere variant. De binnenkant is van grijs stof, wat tot mijn verbazing super warm is!

 

DSC_0505

DSC_0510

DSC_0513

 

Ik combineer de jas met een wit, simpel shirt. Deze is hoog gesloten, en gemaakt van een erg fijn stofje, zodat hij niet doorschijnt.

Als broek draag ik een boyfriend jeans. Daardoor wordt de outfit wat stoerder. Daaronder draag ik mijn Adidas Superstar sneakers. Deze zijn nog steeds een van mijn favorieten, omdat ze echt super lekker lopen en makkelijk te combineren zijn!

 

DSC_0515

DSC_0520

 

Xxx Isabeau

OUTFIT INFORMATIE

Donkerblauwe regenjas | America Today

Wit shirt | Zara

Ketting | H&M

Boyfriend jeans | Monki

Sneakers | Adidas Superstar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *