OUTFIT OF THE DAY | PINK VELVET BOOTS + KORTINGSCODE SACHA

DSC_1536_

 

Hee,

Vandaag een outfit of the day waar ik mijn nieuwe schoenen in combineer! Lees verder…

 

DSC_1504_

DSC_1532_

DSC_1541_

DSC_1533_

 

In deze outfit komen items van verschillende stylen bij elkaar. Om te beginnen bij de boyfriend jeans en de grijze trui. Deze zijn beide oversized, wat stoerder, maar vooral super chill en casual. Door deze twee items op te fleuren met accessoires krijg je een geheel andere outfit. Als eerste de riem. Deze zag je dit jaar veel voorbij komen op festivals. De riem is mat zwart en heeft een opvallende zilveren gesp. De tas die ik hierbij draag heeft een erg tof model en ook de kleuren zijn echt perfect voor dit najaar! De tas is zwart en heeft 4 verschillende vakken. De flap heeft een slangenprint met bruin tinen. De sluiting is zilver. Ook draag ik een super mooi horloge, waar komende week een blogpost over online komt, so stay tuned!

Als laatste natuurlijk het topstuk van de outfit, namelijk mijn schoenen! Het zijn roze velvet boots and i loveee them!! De hak is een blokhak en heeft voor mij echt de perfecte hoogte! Ik draag eigenlijk nooit schoenen met een hak omdat ik dan last krijg van mijn knieeën, maar hier kan ik met gemak een hele dag op lopen, echt super! Waar je wel op moet letten als je deze schoenen op het oog hebt, is dat je ze een maat groter moet bestellen!

Deze schoenen komen van Sacha. Ik heb ze online bestelt, want hun hele webshop is vernieuwd! Het ziet er super mooi en overzichtelijk uit, dus neem zeker een kijkje op Sacha.nl. Ze hebben bij Sacha nog veel meer toffe enkellaarsjes, dus vergeet ook daar niet even te kijken als je opzoek bent naar nieuwe najaar schoenen!

Verder heb ik nog een kortingscode voor jullie van Sacha! Gebruik de code ‘ByIsabeau.nl’ en krijg 15% korting online! Deze code is geldig t/m 16 okt 2016!

 

DSC_1579_

DSC_1582_

DSC_1591_

DSC_1599_

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Pink Velvet Boots, Sacha | Boyfriend Jeans, Monki | Sweater, Primark | Belt, H&M | Bag, Loavies  | Watch, Renard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *