OUTFIT OF THE DAY | LILAC/PINK/BLUE COLOURBLOCK

 

Colour is the new black! Lees verder…

 

 

Zoals je misschien wel weet ben ik gék op kleur en het combineren van verschillende kleuren met elkaar. In Parijs vond ik dit super toffe jasje van gekleurd Italiaans leer in een vintagewinkel voor maar €5,- (?!) en ik was meteen geinspireerd om hier toffe combinatie’s mee te gaan maken!

Ik combineer dit mooie paarse jasje met een lila broek. Ik vind pakken altijd heel tof en ik vind het nóg leuker als ik ze zelf samen heb gesteld van kleding stukken die ik ergens anders heb gekocht en gemaakt zijn van een ander materiaal. Zo wordt zo’n two piece pak net wat spannender! Ik combineer het ‘pak’ met een fluffy blauw croptop die ik vorig jaar voor een paar centen kocht tijdens een kilo-sale. Zo zie je maar dat mooie, toffe kleding van goede kwaliteit materialen helemaal niet duur hoeven te zijn en je er voor weinig geld nog steeds leuk uit kan zien!

De outfit combineer ik met fel roze sok-hakken. Deze maken de outfit helemaal af! Daarnaast draag ik een lila Michael Kors tas, een roze zonnebril en gouden sieraden.

 

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Jacket, vintage | Shirt, vintage | Trousers, ZARA | Shoes, SACHA | Bag, Michael Kors | Sunglasses, KOMONO | Necklaces, vintage & My Jewellery | Rings, vintage & Lucardi | Earrings, Sophie by Sophie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *