Outfit of the day, light blue coat Zara

P1000731

Goedemiddag allemaal!

Jaja, vandaag alweer een outfit post en wel van een super leuke coat!

 P1000739

 P1000758

P1000741

P1000727

 

Ik zag deze coat op iemands instagram account en was meteen verliefd. Toen ik erachter kwam dat hij van de zara was ben ik meteen naar de site gegaan en zag dat hij best aan de prijzige kant was, maar achja, een cadeautje voor jezelf voor een jaar lang ploeteren op school mag natuurlijk en heb besloten hem te kopen. Uiteindelijk ben ik zo blij dat ik hem toen wel heb gekocht!

De jas zit super fijn, lekker wijd en ook als je hem dicht doet zit hij niet te strak. Het enige wat wel strak zit is het stuk bij de schouders, maarja, dan maar niet met mijn armen zwaaien hahah.

Ook heeft de jas echt een super mooie kleur en de afwerking met de ritsjes is ook heel mooi.

Verder heb ik bij deze outfit een zwarte broek aan waar ik zelf de gaten van heb ingemaakt. Zo wordt een hele simpele zwarte broek toch nog super leuk! Ook heb ik de pijpen opgerold.

Als laatste heb ik als shirt een gestreepte crop top aan en als schoenen mijn grijze roshe runs, die zitten super lekker dus deze outfit is perfect voor een dagje shoppen omdat je voeten niet pijn gaan doen!

OUTFIT INFORMATIE

Zonnebril:

Primark

Licht blauwe coat:

Zara

Gestreepte crop top:

H&M ~ http://www.hm.com/nl/product/27347?article=27347-B

Zwarte skinny jeans:

H&M ~ http://www.hm.com/nl/product/00983?article=00983-A

Nike roshe runs:

Nike ~ http://www.pro-shoes.nl/dames-nike-roshe-run-sneakers-lage-sneakers-grijs-zwart-17212108

Xxx Isabeau

Delen:

2 Reacties

  1. nikki
    30 juni 2014 / 20:37

    wauw, echt een hele leuke zomer look! Ik ga eens een kijkje nemen in de winkels of ik deze look zelf ook kan kopen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *