Outfit of the day, it’s christmas time!

DSC_0244

 

Hehee,

Jaa het is eindelijk zo ver! Het is kerstmis! Vandaag laat ik aan jou zien wat ik deze kerst draag! Keep reading…

Meestal draag ik een jurkje met kerst, maar dit aar wilde ik iets anders. Daarom koos ik voor een two piece dress. Een two piece dress is eigenlijk gewoon een hoge rok met daarop een croptop. Daartussen zit een stukje huid.

De croptop is zwart en erg kort, maar precies goed voor deze outfit. Ik kocht deze afgelopen zomer en je hebt hem al voorbij zien kunnen komen in deze blogpost.

 

DSC_0237

 

In diezelfde blogpost kwam ook de rok voorbij die ik aan heb in deze outfit. Het is een strakke zwarte midi skirt. Ook is hij high waisted.

De ketting die ik aan heb is een goud kleurige ketting. Het is een soort statement ketting en ik vond dat die erg leuk bij deze outfit stond. Zelf kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een andere statement ketting aan te doen, bijvoorbeeld met meer bling, of juist met een kleur.

Omdat het natuurlijk ook frisjes kan worden kun je er een vest bij aan doen. Ik vond dit lange, zwarte, fluffy vest er erg leuk bij staan maar daar kun je natuurlijk ook je eigen toevoeging aan geven. 

 

DSC_0249_

DSC_0247_

 

Als schoenen draag ik zwarte chelsea boots met een hak. Ofcourse zou een mooie pump er ook goed bij staan!

 

DSC_0253_

 

Ik wens je hele fijne kerstdagen en tot zaterdag!

Xxx Isabeau

OUTFIT INFORMATIE

Zwarte croptop: H&M

Zwarte midi skirt: Forever 21

Gouden ketting: Bershka

Chelsea boots: Primark

Zwart fluffy vest: Heartforfashion.nl

1 Reactie

  1. 24 december 2014 / 22:52

    Die statement ketting is echt prachtig: maak je outfit gewoon echt helemaal af zeg 🙂 Mooi hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *