OUTFIT OF THE DAY | HOLIDAY SKIRT

 

Mijn favoriete outfit tijdens de zomer! Lees verder…

 

 

Wat mijn favoriete outfit is tijdens mijn vakantie? Een toffe rok in combinatie met een croptop!

Hier draag ik een vintage rok met super mooie kleuren! Aan de linkerkant zit er een split. Ik combineer de rok met een witte strakke croptop. Ik vind het altijd er mooi om wit te dragen als ik lekker bruin ben geworden van de zon. Verder draag ik een hoed die ik kocht op het eiland Peljesac, waar je al eerder een blogpost over hebt kunnen lezen. Ik vind dit echt het ultieme zomer item!

Als accesoires draag ik een mooie zonnebril, een vintage tasje, mijn geliefde zwarte hakken en verschillende gouden sieraden.

 

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Top, ASOS | Skirt, vintage | Bag, vintage | Sunglasses, vintage | Hat, a little shop in Croatia | Heels, SACHA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *