Outfit of the day, fluffy cardigan + winactie!

P1030540

 

Hello lovelies,

Vandaag een outfit die perfect is voor de herfst. Ook is er een winactie. Nieuwsgierig geworden? Lees dan maar snel verder…

Ja jullie zien het goed! Ik heb mijn haren gestyled. Soms heb ik zin in iets anders en steil ik m’n haren. Ik heb op mijn hoofd aan de achterkant een klein knotje. In Londen zag ik heel veel meiden die hun haar zo deden dus ik wilde dat graag ook uitproberen.

Verder heb ik een grijze t-shirt jurk aan. De laatste tijd ga ik steeds vaker jurkjes dragen maar omdat ik wel een wat stoerdere outfit wil kies ik voor t-shirt jurkjes. Het is gewoon een lang t-shirt en iets wat oversized. Ik vind het erg tof en het zit ook waanzinnig comfortabel.

P1030515  

Ik heb een klein kettinkje aan in het zilver met een bedel van een dierenschedel, daardoor wordt de outfit net een tikkeltje stoerder.

 

Daarover heen draag ik een super mooi en lekker vest, namelijk een fluffy cardigan!  Ook al heb ik het vest pas net, het is een van mijn favorieten geworden. Het is een lang zwart vest met ‘haartjes’ erop en erg lekker warm. Heel comfortabel maar toch mooi afgekleed.

P1030518

 

Als schoenen draag ik mijn Nike Roshe run in het grijs. Zo wordt de outfit net wat sportiever en vlotter, maar natuurlijk kunnen laarsjes ook prima.

Omdat de outfit nogal grijs en zwart is (niks mis mee verder) heb ik gekleurde armbanden aan die het geheel net wat opvrolijken. De armbanden zijn in roze/paars tinten met een beetje blauw. Erg tof en zo kan je elke outfit toch iets extra’s geven.

P1030550

 

Het vest en de drie armbandjes zijn van de webshop heartforfashion.nl. Een hippe webshop met van alles wat op het gebied van fashion. En suprise, suprise… Ik mag €25,- aan shoptegoed weggeven van de webshop heartforfashion! Wat moet je doen? Like & volg heartforfashion op instagram en facebook. Doe ook hetzelfde bij ByIsabeau (instagram, facebook) en laat hieronder een reactie achter waarom je graag zou willen winnen!

OUTFIT INFORMATIE

Grijze t- shirt jurk:

H&M ~ Niet online verkrijgbaar, alleen in de winkel zelf.

Zwart fluffy vest:

Heart for fashion ~ http://www.heartforfashion.nl/fluffy-cardigan-black.html

Zwarte panty:

H&M ~ http://www.hm.com/nl/product/16928?article=16928-A

Nike roshe run:

http://www.pro-shoes.nl/dames-nike-roshe-run-sneakers-lage-sneakers-grijs-zwart-17212108

Drie armbanden:

Heart for fashion ~ niet meer verkrijgbaar, vergelijkbare items;

http://www.heartforfashion.nl/boho-bracelet-purple.html

http://www.heartforfashion.nl/bohemian-bracelet-tassel-blue.html

Vergeet deze post niet te ‘liken’ en tot woensdag!

Xxx Isabeau

Deze post is in samenwerking met de webshop www.heartforfashion.nl

19 Reacties

 1. jeske
  29 september 2014 / 12:39

  Oh wat hou ik toch van heartforfashion!

 2. Guusje
  29 september 2014 / 13:03

  Ik heb op de site van heartforfashion een superleuk vest gezien die ik echt kei graag wil hebben!! Trouwens dat vest wat jij aan hebt is ook zoooo leuk! Echt weer een leuke outfit en gestijld haar staat je erg mooi! xxx

 3. Demi Vriesema
  29 september 2014 / 13:04

  Ik heb zelf ongeveer de zelfde stijl als jou ! Zou het super gaaf vinden om dit te winnen ! Zou mn collectie leuk uitbreiden en super leuke blog heb je !

 4. Esmee
  29 september 2014 / 13:21

  Ik zou super graag winnen omdat het een leuke site is, en omdat ik een heart for fashion heb 🙂

 5. Esmee
  29 september 2014 / 13:23

  En ik heb trouwens alles ge-liket, ik wil echt heelgraag winnen!

 6. 29 september 2014 / 14:19

  Ahh ik doe zeker mee! Ik ben echt verliefd op een fluffy vest en ik kon nergens een zwarte vinden, maar nu heb ik er eentje gevonden. Dan zou die €25 shoptegoed mooi meewerken. (:

 7. Jamy
  29 september 2014 / 15:23

  Super bezig! Ik heb echt lekkere vesten nodig voor de winter. Niks beters voor op school. Dus die 25,- kan ik goed gebruiken. Heb al een super vest gezien op de site. Succes! Liefs x

 8. Jamy
  29 september 2014 / 15:27

  Super bezig isabeau! Ennn ik doe mee omdat ik echt opzoek ben naar een lekker vest voor de winter. En heb er al een op het oog.. Dus die €25,- zal goed van pas komen. En vooral aangezien me kleedgeld bijna op is.. Succes! Liefs x

 9. Robin
  29 september 2014 / 18:14

  Heee ies. Superleuk blog meid. Alle 4 mijn zusjes lezen vaak met mij mee:)
  Ik wil t shoptegoed graag winnen want helaas kan ik mijn loon bij Kwalitaria niet helemaal aan shoppen uitgeven:) (ook al zou ik dat wel willen)
  Xx

 10. 29 september 2014 / 19:00

  Superleuke outfit! Heel sportief en comfortabel om ook te dragen naar school. Die cardigan moet ik echt hebben, dan kan je outfit een beetje ”namaken”. Een shoptegoed van €25,- zou dan goed van pas komen. Veel succes met het uitkiezen van een winnaar. x

 11. Inge
  29 september 2014 / 20:11

  Wauw wat een andere look! Jouw prachtige krullen hebben mijn voorkeur, maar ook dit staat je goed!
  Heart for fashion is mijn favoriete website op dit moment voor de keus van mooie en betaalbare kleding. Ik vul regelmatig mijn kast aan met kleding van Heart for fashion en ik maak dan ook graag ruimte voor deze fluffy vest. Het past precies bij mij en is bij verschillende stijlen te combineren! Dus ik doe graag mee met de winactie! En Isabeau, ga zo door met je blogs! Liefs Inge

 12. MocroMoun
  30 september 2014 / 07:18

  Super leuke outfit Isabeau! Ik zou ook graag €25 shoptegoed willen winnen. Het ‘harige vest’ ziet er super mooi uit. En zo te voelen is hij ook lekker zacht. Die zou ik ook graag willen.

 13. Gianna
  30 september 2014 / 08:53

  Leuke outfit!!!

 14. iris
  2 oktober 2014 / 18:40

  Ik zou het tof vinden om armbanden te kunnen combineren met de outfit’s die ik heb gezien op heart for fashion en een cadeaubon van €25 zou daarbij goed kunnen helpen. XX

 15. Germa
  5 oktober 2014 / 06:38

  Eerlijk gezegd ben ik ook van zwart en grijs. Dus zulke vrolijke armbanden fleuren het meteen helemaal op. En ik vind het lastig om zulke mooie combinaties zelf te vinden. En je tips zijn meer dan welkom.
  Liefs
  Germa

 16. Doelse
  5 oktober 2014 / 10:12

  Weer eens supermooie foto’s! Ik zou graag willen winnen omdat ik best weer wat dingetjes voor de herfst nodig heb! Haha. Ik merk echt dat je post steeds beter worden! Echt supergoed! X

 17. Maxime
  7 oktober 2014 / 16:04

  Leuke blog isabeau !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *