Outfit of the day, faux fur

DSC_9425_   

Hee,

Vandaag een leuke outfit look met een heeerlijk vest! Keep reading…

 

DSC_9402_

 

De outfit is echt ultiem comfy maar zoals je ziet ook leuk voor een dagje naar de stad.

Als trui draag ik mijn hemelsblauwe trui. Deze trui is echt super lekker warm en ik vind de kleur helemaal leuk!

Daarop draag ik een statement ketting. Hij is goud met zilveren ‘diamanten’ eraan. Hij is makkelijk de combineren door de neutralen kleuren.

 

DSC_9410_

DSC_9411_

 

Als broek draag ik mijn zwarte skinny jeans met in elke knie een gat. Die heb je al vaker voorbij zien komen in bijvoorbeeld deze, deze en deze post.

De schoenen die ik draag zijn mijn Doctor Martens laarsjes. Ze maken de outfit net iets stoerder. Ook lijken je benen langer als je dezelfde kleur broek en schoenen aan hebt! (tip voor de wat kleinere onder ons;))

Als laatste het vest wat ik aan heb. Het is het meest fijne en zachte vest wat ik ooit heb gezien! Aan de binnenkant zit namelijk fleece door het hele vest gevoerd. Dus hij ziet er niet alleen erg leuk uit maar ook is hij heerlijk warm voor aankomende winter! Ik weet zeker dat ik dit vest vaak ga dragen.

 

DSC_9393_

 

Het vest is van de webshop www.twinkeltje.nl, een erg leuke webshop met super veel keuze aan betaalbare kleding, schoenen en accessoires. Wekelijks voegen zij nieuwe dingen aan hun collectie toe, dus er is altijd wel iets leuks te scoren! Ook zijn er natuurlijk veel meer leuke vesten te vinden in de webshop, net zoals jassen.

OUTFIT INFORMATIE

Blauwe trui: Primark

Statement ketting: Primark

Skinny jeans zwart (gaten er zelf in gemaakt): H&M 

Doctor Martens: Doctor Martens

Bontvest grijs: Twinkeltje.nl

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.twinkeltje.nl

1 Reactie

  1. Demi Vriesema
    22 oktober 2014 / 12:10

    Super leuk dat fluffy vest!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *