Outfit of the day | dress with poncho

DSC_0949_

 

Hee,

Vandaag de eerste outfit of the day uit Lanzarote! Lees meer…

Als eerste de jurk die ik draag. Eigenlijk draag ik niet erg vaak jurkjes, maar dat wil ik wel vaker gaan doen. De jurk die ik hier draag is khaki groen (and i lovee that color). Hij heeft driekwart mouwen, en precies een goede lengte. Aan de voorkant zit een soort vouw, wat de jurk nét even wat extra’s geeft. Ondanks dat de jurk wat wijd is, is hij nog steeds flatterend, perfect dus!

 

DSC_0962_

 

Over de jurk draag ik een zwarte cape/poncho. Ook dit kledingstuk is iets nieuws voor me, maar ik vind het super! Je kunt hem makkelijk over een outfit aantrekken om de outfit op te leuke. Aan de voorkant zijn een aantal knopen, en verder heeft hij armsgaten, waardoor hij driekwart mouwen heeft.

 

 DSC_0991_

DSC_0942_

 

Daaronder draag ik mijn favoriete enkellaarsjes van het moment, namelijk grove chelsea boots met een slangenprint. Ze zitten heerlijk én ze zien er natuurlijk super tof uit. Door je sok iets boven de laarsjes te laten steken, krijg je een speels effect. Tip: kies ook eens een andere kleur dan de schoen zelf, zoals rood of grijs. Staat super!

 

DSC_1033_

DSC_1038_

 

Last but not least draag ik een ronde, zwarte zonnebril van Polette.

Xxx Isabeau

OUTFIT INFORMATIE

Khaki groene jurk | Elise Store

Zwarte cape | Minqies

Enkellaarsjes | Invito

Zonnebril | Polette

|| Deze blogpost is in samenwerking met Elise Store, Minqies, Invito en Polette ||

1 Reactie

  1. 4 november 2015 / 12:49

    Wauw wat een leuke jurk, de kleur is inderdaad geweldig! En je boots vind ik ook heel tof.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *