Outfit of the day, black white silver.

P1010062

Hee!

Vandaag ga ik naar Amsterdam en draag dus een outfit die geschikt is voor een dagje shoppen. Lekker basic en toch super leuk. Ook heb ik een verrassing voor jullie. Wat het is? Keep reading…

 P1010076_

P1010080_

 

Zo als ik al eerder zei heb ik een leuke en basic outfit samengesteld die voor veel gelegenheden kan worden gebruikt zoals school, een dagje shoppen of voor naar een feestje.

 

De schoenen die ik aan heb ken je waarschijnlijk al van mijn vorige post, namelijk de shoplog van de Primark. Zulke slip on schoenen zijn echt super te combineren met een maxi rok (en natuurlijk ook een maxi jurk) en lopen erg fijn, perfect dus voor een dagje shoppen en veel lopen.

 

De rok is zwart met aan de zijkant een rits. De rits geeft deze simpele rok toch even iets extra’s en staat leuk. Ook zit er een split in de rok wat ik zelf altijd leuk vind.

 

Het shirt wat ik aan heb vind ik ook helemaal geweldig en is niet alleen leuk te combineren met een maxi rok wat ik heb gedaan maar is ook leuk op een shortje en in de koudere maanden met een spijkerbroek en een leuk jasje.

 

Op zo’n basic shirt is een statement ketting natuurlijk helemaal perfect. Ik heb er een aan met simpele kleuren (zilver en goud) dus makkelijk te combineren, maar een gekleurde statement ketting kan ook heel goed met het shirt.

P1010009

 

Speciaal voor jullie heb ik een kortingscode voor de webshop www.luxamsterdam.com , de webshop waar het shirt van is. Op de site vind je simpele vrouwen en mannen shirts en ook leuke canvas tassen dus neem zeker een kijkje! De kortingscode is: Fashion. Je krijgt dan 20% korting bij een aankoop vanaf €15,-, zeker doen dus!  De actie geldt van 12 juli 2014 tot 19 juli 2014.

 

OUTFIT INFORMATIE

Statement ketting:

Primark

‘Amazing’ shirt:

Luxamsterdam.com ~ http://www.luxamsterdam.com/vrouw_Amazing_wit_zwart_T-shirt

Zwarte maxi rok:

Winkeltje in Breda

Zwart tasje:

Primark

Slip on shoes:

Primark

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop luxamsterdam.com

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *