Outfit of the day, black and white

DSC_0337

 

Hehee,

Het liefst draag ik altijd alleen maar zwart en witte kleding. Vandaag een outfit met deze twee kleuren! Lees verder…

Het jasje dat ik aan heb, heb ik laatst gekocht. Ik was al een langere tijd opzoek naar een mooi, stoer leren jasje. Deze zit erg fijn en is lekker dik. Als broek draag ik mijn zwarte skinny jeans met gaten. De combinatie van het leer en de broek met gaten geeft de outfit een stoere twist.

 

DSC_0329

 

De sneakers die ik draag passen perfect bij de outfit. Het zijn de wit met zwarte Adidas Superstar. Daardoor krijgt de outfit iets sportiefs.

Het shirt dat ik draag is een wit shirt met ‘holy chic’ erop. Hij komt van de nieuwe, zelfontworpen collectie van RavedMusthaves. RavedMusthaves heeft namelijk acht nieuwe shirt met een leuke quote erop. Je vindt ze hier

DSC_0360

DSC_0361

 

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.ravedmusthaves.nl

OUTFIT INFORMATIE

Leren jasje: Bershka

Shirt ‘holy chic’: RavedMusthaves

Zwarte skinnyjeans: H&M (gaten selfmade)

Sneakers: Adias Superstar 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *