Outfit of the day, animal!

DSC_0083_

 

Heee,

Vandaag een outfit waar ik erg enthousiast over ben! Keep reading… 

Net als maandag is deze outfit in de kleuren zwart en wit, wat ik erg leuk vindt.

Als eerste heb ik een teddy fur jas aan. Hij is een mooie creme kleurige kleur en lekker zacht. De binnenkant is gevoerd wat erg fijn is. Hij komt tot het midden van je bovenbenen en de kraag is net als een colbertje. Ook heeft de jas drukknopen zodat hij dicht kan.

 

DSC_0080_

DSC_0093_

 

Daaronder draag ik een shirt wat een van mijn favorieten is geworden. Het is een shirt van dik stof en korte mouwen. De print is wit met zwarte vlekken, een soort koeien print. Aan de zijkanten zit aan de onderkant een zwarte rits wat het shirt lekker stoer maakt. Het shirt met print is van de webshop www.wildstyles.nl. Een webshop die ook al voorbij kwam in de blogpost van maandag. In de webshop kun je veel verschillende hippe kledingstukken vinden. Ook hebben ze erg gave sieraden die perfect op je verlanglijstje kunnen voor sinterklaas/kerstmis. Zeker een kijkje waard dus!

 

DSC_0098_

 

De broek die ik aan heb is een zwarte skinny jeans met in de knieën een gat. Daardoor wordt de look toch wat stoerder.

Als schoenen draag ik mijn Adidas Superstar schoenen. Ze zitten erg fijn en zo is deze outfit goed geschikt voor bijvoorbeeld een dagje stad.

Het laatste item dat ik draag is een klein zilver kettinkje met een hand van fatima eraan.

OUTFIT INFORMATIE

Teddy jas: Primark

Shirt met print: Wildstyles.nl

Zwarte broek: H&M (gaten er zelf ingemaakt)

Schoenen: Adidas Superstar

Kettinkje: Markt in Spanje

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.wildstyles.nl

2 Reacties

  1. Bente
    16 december 2018 / 15:31

    Ik krijg een melding dat de site niet meer werkt, is hij nog beschikbaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *