OUTFIT OF THE DAY | ALL BLACK

DSC_0300_

 

Hee,

De kleur zwart kan altijd, zélfs in de zomer! Lees verder…

 

DSC_0266_

DSC_0297_

DSC_0269_

DSC_0283_

 

Dit is een van mijn favoriete outfits van het moment. Het voelt letterlijk alsof ik mijn pyjama aan heb haha! Ik draag een oversized, zwart shirt met een opdruk. Het geel op het shirt is wel wat nieuw voor me, die kleur hangt namelijk nog niet in mijn kledingkast.

Verder draag ik een zwarte flared jeans met chelsea boots eronder. Hierdoor lijken mijn benen veel langer, dus dit is een tip voor als je langer wilt lijken dan dat je bent, haha!

Als accessoires draag ik een zwart tasje met gouden details. Deze is super handig als je maar een paar dingetjes nodig hebt, zoals je telefoon, een paar pasjes en bijvoorbeeld lipstick. Ook draag ik een velvet choker. Deze vindt ik super tof en zoals je waarschijnlijk al had gezien in andere blogposts of op Instagram draag ik deze de laatste tijd bijna elke dag! Verder draag ik een zwarte cat-eye zonnebril met blauwe spiegelglazen. Deze vindt ik echt super tof!

Wat vindt jij van deze outfit? (en van de muur #gooaaaals)

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Shirt, Miss guided via United Wardrobe | Flared trousers, Subdued | Shoes, Primark | Bag, via United Wardrobe | Necklace, via United Wardrobe | Sunglasses, ZeroVintage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *