Nike Air Huarache triple black

DSC_0438_

 

Hehee,

Ik kon het niet weerstaan en heb weer een paar nieuwe schoenen gekocht. Ik vond deze al een langere tijd erg gaaf en heb ze bestelt! Lees verder…

Het zijn de Nike Air Huarache triple black. Ik kocht de mannen variant omdat ik die toch wat mooier vond. Het verschil tussen de vrouwen en mannen variant van de zwarte huarache is dat de vrouwen een witte zool heeft en de mannen een zwarte zool.

De schoenen zitten er lekker en strak om je voet heen. Maar let op: koop 1 of 1.5 maat groter, ze vallen erg klein! 

Ze zijn gewoon helemaal zwart met verschillende details.

 

DSC_0464

DSC_0450 DSC_0456

 

Op de tong staat een wit logo van Nike Air Huarache.

DSC_0466

DSC_0459

Ik heb ze bestelt bij Footlocker.eu. Ik heb ze afgelopen donderdag bestelt en nu zijn alle “kleine” maten al uitverkocht dus ze gaan erg hard!

Xxx Isabeau

4 Reacties

 1. Chiara
  11 februari 2015 / 20:55

  Wauw! Die zijn heel stoer! Zou je daar misschien een outfit post mee kunnen maken op je blog of instagram

  Xx

 2. Ailsa
  13 februari 2015 / 18:47

  Super leuke schoenen! Vind ze echt tof! (:

 3. jasmin
  1 augustus 2015 / 20:53

  hee wat gaaf die !!
  maar ik wil ze dus nu ook bestellen alleen helaas kan ik ze niet op footlocker vinden 🙁 ik heb wel gewoon de naam ” nike air huarache triple black” ingetikt maar er waren geen zoekresultaten jammer genoeg.. Nog tips waar ik ze kan vinden ???? alvast bedankt x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *