My own sweater!

DSC_1007_

 

Hee,

Gisteren kwam er iets heel leuks binnen, namelijk een sweater met ‘byisabeau’ erop! Lees verder…

 

DSC_1003_

DSC_1012_

DSC_1010_

DSC_1017_

 

Het leek me al een tijdje erg leuk om een sweater te hebben met mijn blog naam erop, gewoon lekker voor thuis. Laatst benaderde een webshop mij waar je ook een sweater kon bestellen met je eigen tekst en koos ik daar dus voor! De trui zelf is basic en gewoon zwart. Op de voorkant staat dus de tekst ‘ByIsabeau’ en onderaan nog een klein logootje van de webshop zelf. Hij zit er lekker en ik weet zeker dat ik hem vaak ga dragen als ik een lazy day heb! Verder ben ik gister naar Amsterdam geweest met een paar andere bloggers, super leuk! In de blogpost van woensdag vertel ik daar meer over… Xxx Isabeau

 

I thought it would be nice to have a sweater with the name of my blog, for lazy days at home. A couple of weeks ago I collaborated with a webshop that sells sweaters that you can design yourself. The sweater is basic and black. The front of the sweater says ‘ByIsabeau’ and also a little logo of the brand. He fits perfect, a little bit oversized, and I know for sure that I’m going to wear the sweater on many lazy days, haha! Furthermore I’ve been to Amsterdam yesterday with a couple of other bloggers, that was so nice! In the blog post on Wednesday I’ll tell you more about it. Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Sweater, Aynil Fashion | Shoes, Invito

In samenwerking met Aynil Fashion, Invito

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *