JO MALONE

DSC_0097

 

Hee,

Zoals je misschien al in een andere blogpost hebt gelezen, ging ik laatst naar het Jo Malone event en mochten we twee geuren uitkiezen. Vandaag vertel ik je er meer over! Lees verder…

 

DSC_0136

DSC_0131

DSC_0132

DSC_0143

DSC_0155

 

We kregen de kans om alle geuren van Jo Malone te ruiken en kregen het achterliggende verhaal achter Jo Malone te weten. Zo is het dat ze geuren hebben ontwikkelt die ‘alleen’ goed en sterk ruiken, maar ook als je meerdere geuren tegelijk opdoet wordt het het een nieuwe geur, waardoor je met losse geuren eindeloos kan combineren en zo ook jou perfecte geur kan maken, hoe tof!

Verder kregen we een hand en arm massage met producten van Jo Malone, waardoor ik de hele dag door aan mijn armen rook, omdat het zoo lekker rook! Zaten we daar in een lunchtentje met z’n alle aan onze armen te ruiken, haha!

We mochten twee geuren uitkiezen die ons het meest aanspraken en deze werden naar ons opgestuurd. Ik koos de twee geuren ‘Wood Sage & Sea Salt’ en ‘Peony & Blush Suede’. Apart van elkaar ruiken deze geuren echt zoo lekker, en ze blijven ook écht de hele dag zitten! Ook samen ruiken de geuren echt super, ik heb echt mijn eigen signature geur gevonden!

 

DSC_0092

DSC_0097

DSC_0102

DSC_0100

DSC_0105

DSC_0101

 

De twee flesjes die ik heb ontvangen zijn per stuk verkrijgbaar voor €50. Je kunt deze online kopen, maar het is natuurlijk veel leuker om eens langs te gaan, bijvoorbeeld bij de Jo Malone counter in de Douglas in Maastricht.

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *