Giveaway!

giveaway

 

Hee!

Vandaag heb ik een super leuke giveaway voor je! Lees snel verder…

Het is al weer een tijdje koud in Nederland en dan is een leuke muts of beanie natuurlijk onmisbaar.

De laatste tijd zie je vaak beanies met een tekst erop voorbij komen. Laatst plaatste ik zelf ook een outfit look met een beanie met een tekst erop. Het artikel lees je hier.

Via de webshop www.winterjassen.com mag ik vier leuke Vogue beanies weggeven! Ze zijn er in de kleuren zwart met wit, zwart met geel en grijs met zwart.

Wil jij kans maken op 1 van de 3 leuke beanies? Laat dan een reactie achter met waarom je graag wilt winnen en klik op de ‘vind-ik-leuk’ button.

DSC_0203_

DSC_0217_

vogue beanies

 

 

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.winterjassen.com

8 Reacties

 1. 28 januari 2015 / 13:43

  Leuke winactie! Ik wil graag winnen omdat ik beanies heel leuk vind maar ik helaas nog geen enkele leuke beanie heb gevonden, deze is heel schattig en ik zou deze graag nog toevoegen aan mijn outfits!

 2. Nienke
  28 januari 2015 / 15:04

  Ik zou graag willen winnen omdat ik vorig jaar mijn “yolo” muts (haha) ben kwijt geraakt in Oostenrijk en dit jaar graag weer een leuke beanie zou willen hebben, maar nog geen normale leuke heb kunnen vinden helaas

 3. Isa
  28 januari 2015 / 16:00

  Hee isabeau!
  Graag zou ik kans willen maken op een beanie omdat ik het gewoon leuk kan combineren met me kleding, en ik vind het leuk om mutsen te dragen! Ik hoop wat van je te horen! X

 4. Manouk
  28 januari 2015 / 16:23

  Hee isabeau,
  Superleuke blog heb je! Ik zou graag 1 van de beanies willen winnen, omdat ik al de hele winter opzoek ben naar precies die beanie en ik heb al de hele winter last van koude oren, omdat ik hem nog niet heb kunnen vinden! Xx

 5. Demi
  28 januari 2015 / 19:16

  Mijn ene beanie is helemaal uitgelebberd en blijft niet meer goed zitten, deze is wel gaaf!

 6. Sammie
  29 januari 2015 / 06:35

  Hele leuke blog heb je! Ik zou de beanie graag willen winnen, dan kan ik hem toevoegen aan mijn verzameling want zo’n soort heb ik nog niet, en deze is echt gaaf!

 7. Ailsa
  30 januari 2015 / 13:58

  Wat een te gekke beanies van Vogue! Zelf heb ik geen beanies, maar het lijkt me wel tof om er eentje te hebben! Super leuk om rond deze tijd van het jaar te dragen! Het lijkt me erg leuk om een beanie te winnen!

 8. Michelle
  4 februari 2015 / 18:43

  Heeeey iess,
  Ik zou heel graag een van deze beanies willen winnen omdat ik altijd heel snel rode oren krijg en dat is natuurlijk geen gezicht :’) vooral de gele en de grijze zijn erg leuk en weer eens iets anders!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *