Foto shoplog; H&M, SIX & Etos

PicMonkey Collage

Hehee,

Vrijdag ben ik naar de stad geweest en heb weer een aantal leuke dingen gescoord bij de H&M, SIX en bij de Etos. Lees verder…

Als eerst de items van de H&M. Ik kocht twee shirtjes en drie ringen.

Het eerste shirtje is een van een mooie grijze kleur. De kleur is niet egaal waardoor het een stoerdere uitstraling krijgt. Verder is het een ander shirtje dan anders omdat hij geen schouders heeft. De cut out shoulders zie je de laatste tijd wel vaker in winkels en ik had nog geen shirtje die dat had. De prijs van het shirt is €17,99.

 

DSC_0610 DSC_0612

 

Het tweede shirtje is echt een shirtje die precies bij me past. Hij heeft alle elementen waar ik van hou; licht blauw, fijne stretch stof, crop top en ook nog eens een turtle neck! Het moest dus ook wel dat ik dit shirtje zou kopen haha! Het shirtje kostte €6,99. 

 

DSC_0613 DSC_0614

 

Verder kocht ik ringen. Ik koop eigenlijk nooit ringen bij de H&M maar deze vond ik veel te gaaf om niet mee te nemen.

De eerste is echt een statement ring met drie verschillende stenen. De onderste is groot en licht roze. Daarboven zit een zo zelfde soort steen maar dan een maatje kleiner en in het licht blauw. De bovenste steen is een egale steen met wit en grijs. Deze ring vind ik ontzettend gaaf en weet zeker dat ik hem vaak ga dragen! De ring kost €6,99.

 

DSC_0623 DSC_0625

 

Toen  kwam ik ook deze ringen tegen. Ook deze vind ik helemaal geweldig en kon ik niet laten liggen. De ene heeft een wit met blauwe steen en de andere heeft een zwarte steen. Dit setje kostte ook €6,99.

 

DSC_0633 DSC_0635

 

Daarna gingen we een kijkje nemen bij de Six, want daar kom ik eigenlijk nooit. Ik vond deze minimalistische oorbellen waar ik al een langere tijd naar op zoek was. Het zijn gouden staafjes en kostte €7,95.

 

DSC_0640 DSC_0651

 

Ook heb ik wat gekocht bij de Etos.

Als eerste een Essie nagellakje in het licht roze, daar was ik al een langere tijd naar opzoek en ze waren nu voor 30% korting te koop bij de Etos. Het is de kleur ‘Romper Room’ en kostte €9,99 (met €3 korting dus maar €6,99!)

 

DSC_0616 DSC_0618

 

Als laatste kocht ik een nieuwe BB cream. Ik had deze maar hij was op dus kocht ik een nieuwe. Hij is erg fijn en van het merk Miss Sporty. De BB cream kost €3,49.

 

DSC_0621

 

Zo als je kunt zien heb ik weer eens veel te veel gekocht maar ben ik erg blij met mijn aankopen!

Xxx Isabeau

 

2 Reacties

  1. 25 maart 2015 / 12:02

    O wauw die Essie kleur is erg mooi, ga ik onthouden voorop m’n wishlist! Ik had de ring al ergens voorbij zien komen en vind hem echt super gaaf! Zit het ook wel een beetje lekker? Die top met die cut out vind ik ook super! Zaterdag maar eens lekker de stad in haha 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *