EVENT | NYX SWATCH PARTY

 

Afgelopen dinsdag was ik aanwezig op het event van NYX! Lees verder…

 

Het event werd gehouden bij Sticky Fingers, een echte instagram hotspot, waar ik nog niet eerder was geweest, maar wat zag het er leuk uit! Alles wat roze, I love it! Tijdens het event werd de nieuwe collectie tentoongesteld en kon je alle nieuwe producten uitproberen onder genot van een heerlijke macaron of cake-pop. Zo waren er onder andere een aantal nieuwe palletten en ‘powder puff lippies’.

Na afloop van het event konden we zelf gaan ‘shoppen’! We mochten namelijk onze eigen goodiebag samen stellen met onze favorieten producten.

Dit zijn de producten die ik heb gekozen:

 

Ten eerste dit creme contour palette. Ik was erg benieuwd naar dit product en zeker voor in de zomer lijkt me creme als contour erg fijn!

Dit palette is een oogschaduwpalette en de kleuren zijn een soort kussentjes in plaats van echt poeder, waadoor me dit ook een erg interessant product lijkt om te testen!
Natuurlijk kan een highlighter palette niet ontbreken! Ik was al een tijdje opzoek naar de perfecte highlighter en wilde liever eentje met een gouden ondertoon, omdat ik denk dat dat mooier bij mijn huid staat. Ik ben dus ook heel benieuwd naar dit product!

Ook koos ik een nieuwe foundation. Ik hou van een wat meer ‘waterige’ foundation, die dus niet heel dik is en waardoor het er natuurlijk uit ziet. Daarom ben ik heel benieuwd of ik deze wat vind! Ook koos ik ervoor om een base primer erbij te doen.

De laatste tijd gebruik ik steeds vaker een primer base onder mijn make-up, omdat ik dat een mooie glow vind geven. Ik ben dus benieuwd of deze primer dat ook heeft!
Dit product vond ik er erg interessant uitzien, dus ook die nam ik mee. Het is een micro-contour potlood, om kleinere oppervlaktes te contouren. Nu contour ik niet mijn lippen of neus, wat op het voorbeeld staat aangegeven, maar ik was wel erg benieuwd hoe dit product werkt en het lijkt me erg fijn om de lichte kleur te gebruiken voor onder mijn wenkbrauwen.

Dit zijn de nieuwe ‘powder puff lippies’ en ook deze wilde ik graag uitproberen. Ik heb de lichte kleur al gedragen en ik merk wel echt dat ze niet bedoeld zijn als echt lipstick, maar meer om je lippen een mooi kleurtje te geven zonder dat het zo hard word net als bij lipstick.

Dit product vond ik er ook heel mooi uitzien en wilde deze dan ook graag uitproberen. Ik weet nog niet of ik deze wil gebruiken als eyeliner/eyeshadow of dat ik hem meer als highlighter wil gaan gebruiken in mijn ooghoek en op mijn wangen.
Vaak draag ik over mijn lipstick heen een lipgloss, omdat ik dat er mooi en ‘smooth’ uit vindt zien, en toen ik deze lipstick zag wist ik meteen dat die met mij mee naar huis ging! De lipgloss heeft een goud/bronzen kleur met roze shimmers erin, wat denk ik erg mooi gaat staan over een nude lip.
Last but not least nam ik een mascara mee. Ik ben nog steeds opzoek naar een perfecte mascara en omdat ik benieuwd was of deze wel echt ‘worth the hype’ is nam ik hem mee.

 

Hou jij van de producten van NYX? Let me know!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *