EVENT | BLOGGERS EVENT PAUL’S BOUTIQUE

DSC_0096

 

Hee,

Afgelopen zondag was ik aanwezig bij het event van Paul’s Boutique London! Lees meer…

Dit was de tweede editie én ook de tweede keer dat ik aanwezig mocht zijn. Vorige keer was het echt super leuk en heb ik veel leuke meiden ontmoet. Ook die kwamen weer naar dit event, dus ik had er super veel zin in!

 

IMG_0803 (1)

DSC_0086

DSC_0092

DSC_0095

 

Na een lange reis naar Amsterdam (het trein verkeer ook altijd, haha….) sprak ik samen met Natalia af om outfit foto’s te maken. Daarna spraken we af met Mailili, Esmee en nog een aantal andere bloggers, waardoor er een groot groepje ontstond, wat super gezellig was!

Op het event kregen we eerste een aantal presentaties, o.a. van bol.com. Daarna kon je je make up en haar laten doen, of een kledingstuk laten tekenen, super tof!

Net als de vorige keer kregen we als verrassing de nieuwe blogger tas! Deze keer was het een rugzak met een super toffe zomerse print!

Deze is super voor op vakantie, en daar ga ik ook zeker outfit foto’s maken met de tas, so stay tuned! Ook zaten er nog meer toffe dingen in de goodiebag:

 

DSC_0096

DSC_0102

DSC_0103

(Deze tas koop je hier.)

Thanks for having me again Paul’s Boutique!

Xxx Isabeau

7 Reacties

 1. 9 april 2016 / 14:08

  Ik vond t enorm jammer dat ik er dit keer niet bij mocht zijn. Vorige keer was zo leuk & gezellig. Deze tas vind ik stiekem nog leuker! T is dat ik t geld niet heb.. anders had ik m gekocht

  • Isabeau
   Auteur
   9 april 2016 / 15:28

   Super jammer! En ben inderdaad heeel blij met de tas!

 2. 9 april 2016 / 15:23

  Wat een gaaf event is dat geweest! En die tas is inderdaad ook erg tof zeg 😀 Geslaagd event!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *