Daniel Wellington watch

P1030324

 

Hee!

Ik had hem al een tijdje op het oog, de Daniel Wellington Classic Sheffield. Een mooi, simpel horloge met een zwarte leren band en een rosé kleurige metaal afwerking…

Ik zag dit horloge voor het eerst langskomen op Instagram. Op de instagram van het merk Daniel Wellington zelf plaatsen zij erg mooie foto’s van de horloges. Ik was op slag verliefd toen ik de Classic Sheffield zag.

P1030330

 

Toen ik hem ging opzoeken vond ik hem best wel aan de prijzige kant, maar gelukkig was er even later korting bij de V&D en heb ik hem meteen gekocht!

Wat ik zo mooi vindt aan het design van de Daniel Wellington horloges is dat ze zo minimalistisch zijn, maar dat ze net zo goed luxe uitstralen. Een prachtige combinatie.

P1030317

 

Het bandje van de horloge is van zwart leer. Verder zijn de details van rosé goud, wat ik zelf super mooi vindt! Er staan geen cijfers op waardoor het horloge heel rustig wordt.

 

P1030299

 

Ook een leuk detail is dat je de bandjes van de horloge kunt verwisselen. Stiekem heb ik nu al mijn oog laten vallen op een ander bandje, een stoffen bandje met rood-wit-blauwe lijnen. (Sssst)

VERKOOP INFORMATIE

Daniel Wellington Classic Sheffield bij V&D

Eigen site Daniel Wellington

 

Tot maandag & vergeet geen reactie achter te laten, vind ik leuk!

Xxx Isabeau

2 Reacties

  1. 11 mei 2015 / 09:02

    Weet je toevallig ook hoe je de bandjes kunt vervangen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *