ByIsabeau x Fashionlab

cfghkl

 

Hee,

Woensdag zag je al dat ik een gastblog bij een webshop had geschreven. Maar dat was niet de enige! Vandaag lees je meer over mijn gastblog op fashionlab! …

Fashionlab is een website waar je van alles op kunt vinden op het gebied van fashion, beauty, lifestyle en trends. Ook heeft de site een gedeelte waar je je oude kleren kunt verkopen. Het is eigenlijk een soort van tijdschrift maar dan online!

Ik werd gevraagd om een gastblog te schrijven, om te beginnen een Question&Answer artikel. Ik beantwoordt een zes verschillende vragen.

Lees de gastblog hier

 

 

10624078_1513600032233253_6516224979099645904_o

 

Xxx Isabeau

1 Reactie

  1. Pleun
    16 december 2014 / 14:57

    Heeii ik had een vraagje ik heb zelf ook krullen, niet zo lang als jou maar korter, mijn probleem is dat het vaak droog is (natuurlijk heb je daar veel crèmes voor die heb ik ook maar ik kan ook niet heel de tijd naar de wc om dat in m’n haar te doen) en ik weet er eigenlijk geen raad meer mee. Zou je miss een blogpost over je haar willen maken x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *