Outfit of the day, kimono autumn style

P1030862

 

Hee!

In de zomer waren ze helemaal hot and happening, de kimono’s. Maar in de koudere maanden kun je ze natuurlijk ook heel leuk stylen. Benieuwd hoe? Keep on reading…

P1030879

 

Als eerst het topje wat ik aan heb. Het is een strakke zwarte croptop, die ik erg vaak heb gedragen deze zomer op bijvoorbeeld een zwarte maxi skirt. Ook in de herfst kun je deze aan maar dan op een high waisted lange spijkerbroek.

Daarover heb ik een zwarte kimono aan. Hij is precies de goede lengte en heeft leuke fringes aan de onderkant. De mouwen zijn driekwart. Ik vind het echt een hele mooie kimono die je op heel veer verschillende manieren kunt combineren.

 

P1030870

 

Op de croptop draag ik een statement ketting met herfstige kleuren, namelijk zwart, oranje en créme wit. Zo krijgt de outfit toch nog subtiel een kleurtje.

 

P1030868  

P1030871

 

Verder heb ik een hele leuke rugtas vast. Zo’n rugtas zag je veel voorbij komen op tumblr en andere bloggers de afgelopen maanden. Het is een echte festival rugtas en erg leuk. Hij is zwart en heeft precies de goed maat. De binnenkant is erg ruim en heeft twee vakjes én een ritsvak! Ook is erg fijn dat je hem niet alleen op je rug kunt dragen maar ook gewoon met de hand!

Als schoenen draag ik mijn zwarte chelsea boots hakken.

De kimono en de rugzak zijn van de webshop www.miamorstyle.com. Een webshop met erg veel verschillende kleding waar altijd wel iets leuk tussen zit!

De statement ketting met verschillende kleuren kralen is van de webshop www.favies.nl. Een webshop met super leuke kleding (check deze licht roze jas!) en accessoires.

Alle twee de webshops zijn echt een kijkje waard en zeker als je op zoek bent naar nieuwe kleding voor de herfst en winter.

OUTFIT INFORMATIE

Croptop zwart: H&M (nu in de sale voor maar €2!)

Statement ketting: Favies

Zwarte kimono: MiamorStyle

High waisted broek: Zara

Zwarte chelsea boots hakken: Primark

Zwarte rugzak: MiamorStyle

Morgen wordt trouwens de winnaar bekend gemaakt (hier op mijn blog) van de winactie van www.heartforfashion.nl! Meer weten over hoe je mee kunt doen en wat er te winnen valt lees je hier.

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.miamorstyle.com

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.favies.nl

 

1 Reactie

  1. Evie
    11 oktober 2014 / 12:48

    Superleuk Isabeau! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *