Top 5 badmode + KORTINGSCODE

LALALA

 

Hee,

Over een paar weken is het weer meivakantie. Velen gaan dan op vakantie, dus vandaag deel ik mijn top 5 badmode van dit moment! Lees verder…

Zelf ga ik ook op vakantie, dus ik was alvast op het internet aan het rond kijken naar leuke bikini’s. Ook een badpak vind ik persoonlijk steeds leuker worden, alleen niet zo handig als je gaat zonnen, haha!

Omdat ik toch zelf aan kijken was en een leuke top 5 aan het samenstellen was, dacht ik dat het misschien wel leuk was om die met je te delen! Ik heb nu alleen even gekeken naar leuke printjes en bikini’s die er echt uitspringen (dus niet echt of het een met push up is, beugel etc) . Ook heb ik er een badpak bij gezet, omdat ik dat echt niet kon laten, haha!

 

15713480

 

Dit is de eerste bikini die me wel tof leek. Deze heeft een leuke en zomerse print, die mooi uit komt als je wat bruiner bent. Van de zijkant van het broekje en de push up ben ik niet zo fan, maar verder vind ik hem top! (koop hier)

 

Schermafbeelding 2016-04-04 om 13.39.38

Ook de patroon van deze bikini vind ik echt super! Deze is lichtblauw met wit. Ook deze is erg mooi als je wat bruiner bent. (koop hier)

 

Schermafbeelding 2016-04-04 om 13.39.48

Deze print is heel anders dan de vorige bikini, maar ik vind hem wel wat hebben. Meestal ben ik niet zo van het rood en het bloemetjes thema, maar bij deze bikini vind ik het wel staan. Deze bikini heeft twee bandjes per ‘bandje’ wat ik erg mooi vind! (koop hier)

 

Schermafbeelding 2016-04-04 om 13.39.23

Black is my happy color. Eigenlijk zijn alle bikini’s die ik voorheen heb gehad zwart, want ik vind dat altijd erg mooi staan én je kun het broekje en de top eindeloos combineren met andere bikini’s die wel een printje hebben. Een echte musthave dus! (koop hier)

 

Schermafbeelding 2016-04-04 om 13.40.06

Last but least, een badpak! In het begin van de post heb ik het er al over gehad dat ik deze op het moment super tof vind, en dit model is geweldig! (koop hier)

 

Én wat nog leuker is… Al deze items komen uit de badmode collectie van Otto, waar deze week 20% korting geldt, dus ben er snel bij! (code hier)

Welke vind jij het leukste?

Xxx Isabeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *