OUTFIT OF THE DAY | PURPLE AND WHITE

 

 

 

Purple Power Suit! Lees verder…

 

Ik vind pakken echt geweldig. Zeker gekleurde pakken vind ik helemaal top! Vandaag combineer zo’n tof gekleurd pak, en wel deze met een mooie lila kleur. Lila is een van mijn favoriete kleuren van dit moment en ik vind het ook echt een kleur die bij de lente past. Dit pak heb ik even geleend uit de kast van mijn moeder, maar ik zou graag ook zelf een aantal van deze toffe pakken willen aanschaffen.

Ik combineer het lila pak met een shirt van Ganni waar ‘purple’ op staat met een print van paarse bananen. Dit past er natuurlijk helemaal bij! Ook draag ik een licht lila tas. Deze heb ik al een tijdje, en als het lente is vind ik het erg leuk om deze er weer bij te pakken!

Daarnaast draag ik ook nieuwe schoenen. Dit zijn eens wat andere schoenen als dat ik normaal draag (sneakers), maar voor de lente en de zomer vind ik deze echt super leuk! Het zijn witte bootschoenen en ik vind deze er altijd zo chique maar gelijkertijd ook relaxt uitzien! Ze zijn van het merk ‘Docksides, Sebago’.

Verder draag ik in deze look gouden sieraden om het echt helemaal af te maken!

Wat vind jij van gekleurde pakken en bootschoenen? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Pak, Y.A.S | Shirt, GANNI | Shoes, Dockside Sebago | Bag, Michael Kors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *