Outfit of the day, Black and white

DSC_0757_

 

Hehee,

Als je me al langer volgt, weet je dat ik er hou van de zwart met wit trend. Vandaag een outfit met deze kleuren! Lees verder…

Zoals ik woensdag al vertelde kwam er vandaag een outfit post online met een ander kledingstuk van ByFashionLoverz. Het is namelijk een super gaaf shirt!

Ik combineer die met mijn zwart met wit geruite broek, die je vorige week voorbij hebt zien komen in mijn Primark Shoplog. De broek zit erg fijn en sluit mooi aan.

Als hakken draag ik zwarte lak pumps, die je ook al voorbij hebt zien komen in deze post. Ze zitten erg fijn en vind ze erg mooi staan in combinatie met de broek. 
DSC_0740_

DSC_0736_

 

Als accessoires draag ik als eerst een zwarte flaphoed. De laatste tijd vind ik hoeden echt super leuk! Deze kocht ik vorige zomer in Londen. Verder draag ik een zwarte, ronde zonnebril en een kort kettinkje met een olifantje eraan.

Om de outfit af te maken en hem toch iets van kleur aan toe te voegen draag ik rode lippenstift. Ook draag ik een zwarte cat-eye vormige zonnebril van Polette, waar je in deze blogpost meer over kunt lezen.

 

DSC_0753_

 

Het shirtje die ik ontving is van een super mooie stof gemaakt. Ook met de bandjes is er iets speciaals aan de hand. Ze zijn namelijk van licht bruin (nep) leer gemaakt. Ook zitten ze super mooi aan de voor- én achterkant! Een erg mooi shirtje dus, die zeker mooi gaat staan als je wat bruiner bent!

 

PicMonkey Collage

 

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.byfashionloverz.nl

OUTFIT INFORMATIE

Witte top: ByFashionLoverz

Geruite broek: Primark

Hakken: Invito

Hoed: uit Londen

Ketting: Primark

Zonnebril: Polette, model Bubble Granit

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *